Over mij

Ik ben Esmée, 27 lentes jong en geboren in de Achterhoek. Op mijn twintigste heb ik de Achterhoek omgeruild voor mijn studie in de grote stad in Twente, namelijk Enschede.

EJW

Hier heb ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie succesvol weten af te ronden. Na diverse studentenhuizen werd het tijd om mijn eigen plekje te vinden. Met succes! Want ik woon nu in een prachtig appartementje in Borne. Omdat ik graag iemand heb om tegen te praten, heb ik twee lieve konijnen geadopteerd. Dobby en Winky houden me altijd gezelschap en komen mij vrolijk tegemoet gehuppeld als ik met een snoepje aan kom lopen. Ondertussen heb ik mijn gezinnetje nog verder uitgebreid met de komst van mijn lieve hond, Balou.

Tijdens studie ben ik in aanraking gekomen met fotografie. Tijdens de opleiding vond ik het een vreselijke vorm van kunst. Vooral omdat de opdrachten mij niet aanstonden (of ik het simpelweg niet begreep). Toch kocht ik later tijdens mijn studie mijn eerste echte spiegelreflexcamera.

Nog voordat ik afgestudeerd was, ging ik aan het werk als Online en Content Marketeer bij AutoLeaseCenter (Enschede). Per 1 juli 2019 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. Ik ben nu parttime werkzaam als Content Marketeer bij Webiteers. De overige uren besteed ik graag in het creëren van content en fotografie of in het schrijven van mijn eigen blog of roman.

Inmiddels haal ik zo veel plezier uit het fotograferen van mens, dier en objecten, dat ik besloten heb mij hier verder in te willen ontwikkelen.